Nytt bakslag


Jag som var så taggad över att få börja träna igen efter 2 veckors vila drabbades av ett rejält bakslag. Tydligen hade jag inte halsfluss för en månad sedan utan halsböld vilket kräver en starkare antibiotikakur. Jag vaknade upp i lördags med en tjock hals som bara blev värre för varje timme. Samtidigt kände jag ett konstigt tryck över bröstet så jag blev orolig att jag inte hade vilat ordentligt och fått hjärnhinneinflammation. Men som tur var så hade jag inga skador på hjärtat utan det tryck jag känner beror på en blandning av virusinfektion och den ansträngningsastma jag har (som blivit lite sämre då jag under juldagarna bott hos min svärmor som har hund).

Jag tycker att det är riktigt trist att inte få träna och försöker att peppa mig själv med att tänka tillbaka att jag haft flera långa träningsuppehåll under graviditeterna och att jag ändå lyckats ta mig tillbaka. Så vad är då 6-8 veckor.

Det är bara att fortsätta vila men idag orkade jag baka nyttiga dammsugare. Lägger upp receptet imorgon, verkligen värt att göra även om det tar tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *