Om mig

Min blogg handlar om träning (framförallt löpning), hälsa, kost och familj samt om mitt företag Föräldrafitness. Jag skriver även om mina mammaträningskurser Barnvagnsbootcamp, Mammastark, Hiit-Lekplats och Funkymamma som jag har i Norrköping. Förutom att hålla i träningsklasser är jag PT,  både online och IRL, men tar endast emot ett begränsat antal klienter då jag även är lärare.

Jag är lyckligt gift och bor jag i ett 50-talsradhus. Jag har tre barn, Mia 6 år, Johannes 5 år och Axel 2,5 år.


Min träning består framförallt av löpträning och hemmaträning då mina tre barn är vakna, det finns alltid träningsmöjligheter och det försöker jag att inspirera till. Det gäller bara att tänka om!

Min favoritträning är löpning och jag har bl a sprungit Berlin och Stockholm Marathon.

Jag är utbildad hälsopedagog (GIH), dietist (GU), idrottslärare (GIH) samt lärare i hem- och konsumentkunskap (GU). Utöver det är jag personlig tränare (SAFE), motionsledare samt dipl. massör och håller mig hela tiden uppdaterad inom forskningen.

Jag har arbetat på Idrottsgymnasium och 3 grundskolar, ett flertal gym samt varit dietist för IFK Göteborgs juniorlag. Dessutom har jag varit kostexpert på familjeapoteket, kostexpert på P4 och träningsexpert på Familjeliv.se. Jag utbildar även blivande fystränare/personliga tränare i idrottsnutrition samt allmän nutrition,